Suomi | Svenska | English

Yrityksemme

Tili-, vero- ja lakiasiaintoimisto Eero Pesonen Oy on vuonna 1973 perustettu,  Taloushallintoliiton vuonna 1998 auktorisoima nykyaikainen tilitoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolista, asiakaslähtöistä ja henkilökohtaista taloushallintopalvelua.

Toimintamme ydin on taloushallintopalvelu, jota tuotamme niin reaaliaikaisten sähköisten ratkaisujen avulla ja kuin myös perinteisiä menetelmiä käyttäen. Olemme itsenäinen, joustava, luotettava ja osaava täyden palvelun talousosasto yrittäjälle ja yritykselle. Haluamme tuntea asiakkaamme ja heidän liiketoiminnan niin hyvin, että pystymme olemaan osa jokaisen liiketoimintaprosessia ja tukemaan operatiivista toimintaa.

Taloushallinto ja tilitoimistopalvelut ovat olleet viime vuosina valtavan kehityksen ja muutoksen alla. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja pyrimme tuomaan tuotteemme ja palvelumme helposti saataville ajasta ja paikasta riippumatta.

Palvelun tuottavat kokeneet ja sitoutuneet ammattilaiset, joiden työhyvinvointiin panostamalla ja  jatkuvalla koulutuksella takaamme palvelun tehokkuuden, tarkkuuden, korkean laadun ja saatavuuden.

Toimintamme perustuu suomalaiseen osaamiseen ja tekemiseen. Työllistämme Suomessa ja pidämme kunnia-asianamme huolehtia yritysvastuusta, kestävästä kehityksestä ja verojen maksamisesta Suomeen.

© Tili-, vero- ja lakiasiaintoimisto Pesonen Oy. All rights reserved. | Ilme: Grandio Design | Powered By Aava 3